Sabtu, 23 Julai 2011

Universiti-universiti di Malaysia yang UNIK.


 Anda dari kalangan yang mana??? saya suku sakat family The incredicle yang pakai baju merah tu... tapi versi Tanah Melayu punya... wink3*** hahaha

UIA                  = UNIVERSITI ISLAM ALHAMDULILLAH
UiTM               = UNIVERSITI iNCREDIBLE TANAH MELAYU
USM                = UNIVERSITI SAYANG MENYAYANG
UTM                = UNIVERSITI TERBAIK MALAYSIA
UKM                = UNIVERSITI KACAK MACHO
UPM                = UNIVERSITI PALING MOLEK
UM                  = UNIVERSITI MARVELLOUS
UMT                = UNIVERSITI MEMANG TANGKAS
UMS                = UNIVERSITI MEMANG SUPERB
UUM                = UNIVERSITI USIA MUDA
UMP                = UNIVERSITI MEMANG POWER
UNIMAS          = UNIVERSITI MAS
UNISZA           = UNIVERSITI SUPER Z TO A
UTeM              = UNIVERSITI TUNGGU eLECTRON MASUK
UNIMAP          = UNIVERSITI MEMANG A PLUS
UPSI                = UNIVERSITI PALING SYOK INCOME
UTHM             = UNIVERSITI TAHAP HARIMAU MALAYA
MMU               = MEMANG MARVELOUS UNIVERSITI
UNITEN           = UNIVERSITI TERHEBAT eLECTRON NAIK
UTP                 = UNIVERSITI TERKUAT PIKIR
UPNM              = UNIVERSITI PERGI NAIK MAS AIRLINES

Disebabkan aku copy paste dari budak UIA maka UIA kena letak paling kat atas sekali la yer... =) UiTM tak pa, tak pa.. no dua pun bagus jugak tu... hehe. Satu lagi sorry lah pasal senarai Universiti semua tu tak berapa nak straight... bukan sebab aku tak straight yer, aku straight ok =P... salahkan blogger sapa suruh tak letak ruler macam microsoft word *banyak songeh minah nie.

=) so, cari2 lah kategori U anda2 semua... tata.


credit to cik nunu!


Budak U?? kena like... budak bukan U? boleh ja kalau nak like...^_^

2 ulasan:

mary ann ;) berkata...

hahahah..kreatif sangat...

UPSI punya sangat tak boleh blah..hehe

zana berkata...

mary ann~

Hehehe, kreatif kn..tu la UPSI masyukkk...=P