Rabu, 10 Oktober 2012

Once upon a time

Aku sedang memaki2 diri aku!

Ya.... itulah ayat yang kita cari-cari setelah berbulan-bulan/berpurnama aku menghilangkan diri. Sob sob sob...




Esok aku ada quiz math dimana chapter yang nak keluar tu adalah chapter yang aku agak bangang nak paham. Plus esok aku ada kelas account yang mana kemungkinan... KEMUNGKINAN kalau lecturer aku yang hensem lagi baik hati lagi penyayang tu pun mungkin akan bagi quiz 1st jugak. Plus esok pagi pukul 8.30 aku ada kelas ADS(Public sector management) yang mana mungkin aku tak selamat kalau nama aku akan dipanggil untuk explain bab 1 dengan cemerlang gemilang dan terbilang di depan kelas! sedangkan aku tak prepare apa2 lagi. cis... cis... dan cis lagi. Dan sekarang pukul 1.54 pagi sipi2 pukul 2 pagi aku tak tidur lagi! x_x

*Sedang menghentak kepala di laptop seperti orang yang kematian kucingnya.

Ya2 aku tau dari aku dok berleter pepagi ni baik aku study... aku tau2. Tapi masalahnya aku sedang mengalami fasa2 takut untuk menghadapi hari esoknya.

Aku baru habis balance akaun tadi. Percayalah... sipi2 lagi aku nak meroyan tadi masa buat balance akaun tu! bila dapat balance tu serupa macam aku dah menang piala dunia la senang cita. T.T sapa2 budak akaun... cheq tabik spring la kat hang... hang memang tabah lagi bijaksana la. Budak akaun rock.... <----- tetiba...


Kesimpulannya.... HANG BUAT APA CUTI HARI TU PAJANA oiiii!


Seriously, aku memerlukan seseorang untuk ajar aku macam mana nak urus masa. sangat-sangat! memerlukan... uhuhuhu...


Any tips to manage the time wisely?? pleaseeeeee..... :(





4 ulasan:

Fien berkata...

Same goes with me , degree life is sooooooo haaaaaaaaa !

zana berkata...

cik pien!!! rindu kat hang... :')

haaaa tuuuuih?? hahaha. penat kan wei? sabaq ja la... huhu

Nur Syafiqah berkata...

jemput join :)
http://anasyafiqah96.blogspot.com/2012/11/segmen-blogwalking-disember-2012.html

zana berkata...

~syafiqah

terima kasih sudi ajak.. :)