Ahad, 8 Januari 2012

Segmen review belog by Azzah

Baru habis test tadi terus on9... muahaha. Tiba2 nampak blog sis Azzah nak buat review blog. Wow! teruja mak nak... Bukan pa tak pernah lagilah join segmen review blog sebelum nie, nie kira first timelah. Tu pun sebab aku memang suka dengan blog akak nie. Doodle dia walaupun simple tapi ada signature dia yang tersendiri wokey. =)

Nak join? boleh ja. Klik Sini or klik the Banner.
Syarat dia mudah ja.

1) Buat entry ringkas dan tepek header azzah dalam entry tu.
2) Letak url entry korang dalam kotak komen entry azzah.

The best part? no limitation period! Wah, maknanya bila2 pun still boleh join segmen nie. Simple ja kan? So, have fun... =)

6 ulasan:

Azzah berkata...

thanx zana join..tunggu entry review tau.tak sabo nak review dan promote blog pegomen tercayang..

zana berkata...

~Azzah

ehehe.. pengomen tercayang? auch, terharu... ;) thanks

Diera Tekikushika berkata...

hai ! slmt berkenalan. blog belum review sy dah blogwalking. huhu. jom g blog saya meh =)

ceriteraliyana berkata...

yuhuuu!! tinkerbell datang dari segmen yang sama.

salam perkenalan! ^^,

zana berkata...

~Diera

hai.. thanks sudi dtg sini.. nnt blog awk saya terjah balik k. ;)

zana berkata...

~Liyana

hai... sama la kita ya? selamat perkenalan jugak. ;)