Selasa, 5 Jun 2012

4 JUne is my day



Memandangkan sekarang dah lepas pukul 12 tengah malam... I'm officially turned 19years old and 1 day... auch... one more year and aku akan start counting besday dari angka no 2 pulak.. huhu.




Tahun lepas sweet 18 sambut dekat UiTM Merbok dengan roomatesku yang tercinta... wanie yang supply kek aku masa tu. Sangat touching k. :) Wanie thanks again.






KLIK SINI kalau nak baca cerita besday aku yang tahun lepas... plus kalau klik boleh tengok gambar2 roomates aku yg cun2... *x tipu. memang cun! ^^


Jom baca cerita dongeng zanastacia... haha. *Fien aa buh nama tu kat aku >.<
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Sesi makan tak ada adab!






Psst... adik behadik aku semua nama start with F... so instead of calling the real pronunciation Farina... kami panggil ------> woi, PARINA!!! 
Farhan?? Pahan.... (Piranha dia la.)
Faiz? Paiz...
Farhana? Sepanar... hahaha. Dak2. Pahana.
Farzana comei? Ish.... tanya lagi. Budak baik aaa...




Pangggg!



ok2.... Pajana. dua huruf kena tukar. Sebab? saja menggedik.



 Haaaa... tu sesi yum-yum... :)

Psst... pahana... dalam peti ais ada bahagian hang. Siap ada dua ketul bunga ros lagi aku tempek. Aku petik dekat pasu bunga mak... lalala.







*saja buh besaq2. :)

tapi....

tapi....

tapi....



cajaaa!!!

mana boleh biaq kosong ja... :) kak anis kena ada gak.... baru lengkap family potret... :D




Tu ja cerita dongeng zanastacia yang dah umo 19 tahun. Well, selalu kan dalam fairytales ada ahli sihir jahat yang dok letak spell jampi serapah mak nenek tu dekat baby princess yang baru lahir kan? kemudian umo 18 tahun barulah spell tu boleh dirungkaikan...*mata ke atas kaki kemuka. Dalam case aku alhamdulillah. Tahun lepas aku umo 18 tahun hidup sihat walafiat. Tak dak la pulak kena rungkai2 jampi nie. Selamat naik umo 19 tunggu nak masuk 20 plak. Alhamdulillah. 

Tapi kan... dalam kes aku. Cerita anastacia tu dia terpisah dengan keluarga betul dia masa baby bukan kena spell. Bila dah besar ada hero datang bawak dia jumpa family betul dia... aku? Hoo, x payah lahh... tima kasih. Gambar kat atas tu semua family aku. Kalau ada mamat yang mai jumpa aku cakap nak bawak jumpa family betul aku. Ala-ala cita anastacia tu. Siap... aku tauk dia dalam logi taman peruda.


Merapu ja keja minah nie. Dah la merapu benda keji. -__-"


Ok2... nak tulis the end dah nie... tapi last... sila baca cerita MIMPI MOONzana nie... sangat best cerita mimpi moon nie. Betul tak tipu.... kisah dua sahabat yang sejak dalam perut mak depa lagi dah cup nak jadi kawan. :)


Now dengan rasminya. THE END....


6 ulasan:

Liyana Roslan berkata...

Wah dah tua dah dia. haha. Cey bestnya celebrate bday, cake hijau lagi. :D Well, congrats, pertengahan tahun baru masuk 19 noh. haha. Hah, eh cantik lah effect polaroid tu. Jealous.

zana berkata...

~Liyana

thanks... ahaks... ptegahan tahun baru masuk x pa... rasa tua lambat skit every year. haha.

Hijau ayah aku pilih... :)

kan?? see the leg aa sapa yg buat... haha. nampak mcm profesional dah? kah3...

btw thanks sebab widh dekat aku. ;)

Hanif Idrus berkata...

Happy besday to you !!

zana berkata...

~Hanif

Thanks for the wish... :)

Fien berkata...

Oh my , Zanastacia XD

zana berkata...

~Fien

Fienpunzel!! :D