Sabtu, 2 Jun 2012

Semalam punya cerita...




Can't stop laughing! bhahahaha....!

Adesss... serius cakap aku suka tengok pic kat atas nie. Lawak. 10x tengok 15x aku bantai gelak. Ermm, kalau orang lain aku tak tau la. Tapi bagi aku lawak la... hehe. Terus tingat kat kucing2 aku yang ketegaq piang *degil nak mampus la tu maksud dia....

Patutlah selama nie bila aku marah kucing2 yang panjat meja suruh turun, depa buat dek ja... rupanya sebab YOU'RE NOT ME REAL MOM!!! hahahaha

Adoi...

-------------------------------------


Semalam 1june... gila belambak cita best2 kat tv... ada versus, super spontan, alice in the wonderland and and and... The MATRIX yaww.


Rambang mata aku nak pilih cerita mana nak tengok. End up nak lingkup remote control dengan tv jadinya sebab aku dok tukar2 channel... hehe. Berani la buat macam tu dah tengok sorang2. Tv pun dah jadi hak milik kekal aku malam tadi.

Antara semua2 aku fokus The Matrix. :) walaupun cerita tu dah berkurun abad. Keanu Reeves pun dah tua bangka sekarang. Tapi cerita tu awesome sangat! kalau tv ulang banyak kali pun aku still minat nak tengok. Salah satu tarikan utama mestilah sebab Keanu Reeves yang sangat-hensem-nak-mati-gila-macho-style-hebat-pandai-elak-bullet tu! Serius cakap hensem... huhu. Rasa2 aku filem yang dia berlakon yang nie la kot aku rasa paling smart. Filem lain dia terlampau santai sangat sampai aku nampak macam selebeh pun ada. Dengan janggut yang berselerak atas muka. Tak suka. -_-" tapi ya lah, dah nama pun hensem... gigi tengah hilang dua batang pun orang cakap hensem jugak. Kan? *bayangkan aaron aziz... hak3.

Cool

Dah lama cari spek tak ada tangkai nie. Kalau pakai tak la tudung kembung kat tepi. Tapi cari kat kedai spek mata sampai la tak jumpa... hurmmm...

caption??


just scroll down... :)
-
-
-
-
-
-
-

Hahaha



Super spontan pun best jugak semalam. Zizan juara untuk musim pertama. Dah agak dah... tapi dia memang best pun. Antara peserta yang kuat. Johan memang dah sah2 la awesome. Tauke pun best... Rahim walaupun tak dapat top three. Tapi bagi aku dia antara peserta yang best. Lawak dia lagi best dari peserta2 lain. :)

Dapat RM 100 000 dengan toyata camry... cangak tak ambik.


Maybe next season ada group baru nama KUCING MEROYAN pulak... kan?

-
-
-
-
-
-

Maskot Kucing Meroyan.


-------------------------------------


Nak mengadu domba. SOb3. 

Semalam kepala aku terhantuk dekat dinding... :'( 

Sumpah sakit. Gila kuat kot terhantuk. Bergegaq otak kat dalam kepala nie. Bak kata-kata yang aku update kat status FB... sikit lagi nak rupa flowerhon. Tapi tak tak kritikal... baru flowerhon stage 1 (benjol sikit ja aaa...) Tapi rasa tu berdengung kot! Masa jalan pun dalam 10 saat kot adalah dok terhuyung-hayang macam kung fu mabuk.

Tu tera dalam rumah sendiri boleh kepala terhentak kat dinding. Kat luaq rumah tak tau aaa nak kata pa. Dah la tu... rumah tu sikit punya banyak lampu terpasang. Cerah semedang... bukannya gelap gelita elektrik tak dak. Tapi pun dia dok pi langgaq jugak dinding! 

Nak try test dinding tu lembik macam marshmellow ka keras macam konkrit. La dah tau jawapan dia... keras macam hantu! opsss... I means batu... :')



Pssst.... makin lama makin malas nak update blog aku nie. Hehe. Seminggu sekali update. Sekali update 3 4 cerita aku tempek sekali. :)


4 ulasan:

Yumida berkata...

eh..mmg betul la kan pic. 1st tu..patut la kita asyik larang2 kucing kita..dia xnak dgr...mmg dasar kucing..
kucing kita ske tekan remote tv...then bunyi lebah...kekelabuan dh tv...mmg dasar pengacau..
kucing kte ade 10 ekor

NURUL ASYIKIN berkata...

err~ normal kah aq terbayang ang terhantuk?? HAHA! =P

zana berkata...

~Yumida

kan? kucing2 nie walaupun manja tapi degil dia tu nauzubillah. Kalah manusia. -_-"

byknya kucing yumida.. kucing saya separuh ja dari kucing yumida. huhu. Tu pun dah tak terkawal nak jaga.

zana berkata...

~Nurul

hahaha.. sangat normal. ;)

sakit wei, kepala den benjol kale merah.. nampak kot. -_-"