Khamis, 3 Mei 2012

Segmen : Miss Z Cari Blogger

Assalamualaikum!



Nak join?? Klik ja banner kat atas nie.

Hari nie beta nak join segmen... * amboih, beta! beta la sangat kan... kemain...

Jarang join segmen, tiba2 tertarik nak join segmen Miss Z nie... salah satu sebabnya sebab nama Miss Z tu sendiri... dulu-dulu masa mula2 buat blog tak nak guna nama betul so pakai ganti diri Miss Z... tapi sekarang guna nama betul.. huw2...

Segmen nie simple... me like it. Senang kerja, tak payah tag2 orang tu yang teman suka... hehe

Tarikh tutup 6 mei...

Daa...



16 ulasan:

♥ Cik EylaDiLLa ♥ berkata...

salam
singgah sini
dr segmen mis z

jemput ke blog yer

http://diaryyeyla.blogspot.com/

MISS Z BERCELOTEH berkata...

Makasi sudi join segmen miss z

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Mrs.BuduBilis berkata...

salam kenal kalau belum berkenalan lg.. saya datang dari segmen yang sama nak wb. follow kalau belum follow ^_^ coz i done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

Pecinta pink^^ berkata...

salam,,,singgah bw dri segmen same..jmput singagh ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html maseh:)

zana berkata...

~cik eyladilla

w'slm.. =) salama perkenalan jugak. Ok jemputan disahut... ;)

zana berkata...

~Miss Z

kasih diterima.. :)

zana berkata...

~Mrs. Budu Bilis

w'slm..salam perkenalan.. thanks sudi follow...saya pun dah follow balik awak. :)

zana berkata...

~Pecinta pink

w'slm...baik jemputan disahut.. =)

Fara Chew berkata...

salam, dtg dr segmen yg sama. done follow u, follow me back.. =)
nice to meet u.
http://farachew.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html

zana berkata...

~Fara chew

w'slm.. thanks follow me. :)will follow u back.

mastura aziz berkata...

hi,dtg dari segmen miss z
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2012/04/segmen-miss-z-cari-blogger.html
dh follow awak,nt follow me back

zana berkata...

~mastura

hii... thanks, will follow u back...:)

Nur-Azam Shahdan berkata...

Salam :) datang dari segmen yang sama, jemput jengah blog saya ye :D

latest entry: http://ajamoppical.blogspot.com/2012/05/bot-berkuasa-solar-pertama-mengelilingi.html

zana berkata...

~Azam

w'slm...baik. terima kasih datang sini. :)

Hanif Idrus berkata...

Datang dari segmen
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/05/kemas-kini-bloglist-dan-segmen.html
Pergi ke URL ini agar senang saya masukkan anda ke bloglist saya..
Follow dan thanks sudi mengenali saya

zana berkata...

~hanif

waa...okk.. thanks. :)