Ahad, 13 Mei 2012

SEGMEN : saya blogger dari universiti ?


Klik banner untuk join... :)


Assalamualaikum... 

*kenyit2 mata sikit...

Saya blogger dari Universiti Teknolgi Mara (UiTM) Merbok, Kedah.

Ex-prelawrians di sana... :)

UiTM dihatiku! muahhh...

Tarikh tutup 19 Mei...

18 ulasan:

afifah berkata...

tq sudi join...lawyer la ni? hihi...followed sini

zana berkata...

~Afifah

sama2.. :) wallahualam...tuhan ja yg tau lawyer ke tidak... hehe

AkmaDanira berkata...

Salam , singgah sini dr segmen yg sama.
salam perkenalan :)

http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

zana berkata...

~akma

w'slm... thank sudi jengah sini...selamat bkenalan jugak.. :)

kitebudakbaik berkata...

dari segmen yg same

kite blogger dari UiTM kuala terengganu
lai lai lai

http://snowhitesenget.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

zana berkata...

~kitebudakbaik

warga uitm jugak...ni hao ma?? hehe...

Iena Eliena berkata...

salam
singgah sini:)

jom join 1st giveaway by cik iena..
Busana Muslimah,Tudung Sulam Manik,Make Up Service & Domain + own domain email untuk dimenangi (^_~)
Hadiah untuk tempat pertama,kedua dan ketiga serta hadiah utk top referral
http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
tHaNks(^_~)

zana berkata...

~Iena

insyaallah...sempat saya join. :)

ainol akasyah berkata...

Salam Perkenalan


Saya Blogger Dari Unimas Sarawak, Jemput Singgah Blog Saya

zana berkata...

~ainol

salam perkenalan jugak. :)

Busyra Bt Takiyudin berkata...

dari segmen yang sama

http://busyratakiyudin.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html

Kotak Mancis berkata...

terbang dari utara... raminya warga uitm join segmen :)...

zana berkata...

~Busyra

thanks :) follow awak balik...

zana berkata...

~Kotak Mancis

student uitm ramai jadi bloggers. ;)

Pecinta pink^^ berkata...

salam kenalan:) sy blogger dari UUM..jom2 singgah blog saya di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti.html terima kasih(^_^)

sweetsourlife berkata...

kita pon join..sudi lah jenguk :)

http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/05/segmen-saya-blogger-dari-universiti-by.html

zana berkata...

~pecinta pink

thanks dah follow awak :)

zana berkata...

~sweersourlife

sudi2..dah jenguk pun. :)