Khamis, 15 September 2011

3 in 1 sep ruang...

Disebabkan terasa kemalasan nak buat sampai tiga entry so, i make it fast,fit and fewitttt! haha

1st story~

I'm alone!!! yeayy... I mean ouhhhh sad... sobsobsob... tak pa tak pa selalu aku balik roommates aku yang sekalian tu tak balik kena tinggal dengan aku... hehe so my turn lak leave being alone... biar berani sikit *mata keatas kaki kemuka... agak2 jalan tak plan aku nak study law malam nie?? *muka curios... ka aku lepak depan lappy tengok movie??? hurmm movie, study? movie study? movie study?? movie kot.... hehe...

p/s: Liyana, Feeqa, Ain... aku setia menanti kepulangan anda semua di bilik yang suram penuh labah2 saiz 4 inci, di tingkat 4 yang jauh ke atas dan di blok 4 yang jauh nun sana terkebelakang dari manusia...


2nd story~

Alhamdulillah... bulan ogos ada balik rezeki... bulan julai hari tu langsung tak sempat buat review *kononnyalah.


Betul2 raya raya juga buku jangan lupa review.. =)
Apa2 pun thanks pada siapa2 yang terlibat sebab pilih review saya =)


3rd story~

Ada satu teka teki... cer try jawab na...

Sejenis makhluk berkaki dua, bermata empat, berkulit sedikit putih tapi banyak gelapnya, berambut BLONDE ala2 paris NEWton dan bermulut bising bak murai disumbat stokin ke  dalam mulutnya...

ha, jawab2! jangan tak jawab...



24 minit 36 saat kemudian~~~



La tak tau ka jawapan dia??? haish tu la aku kata teka teki nie susah... tak caya kan dah 24 minit 36 saat pun tak boleh nak jawab... ish2... tak pa la jawapan dia.... sila lihat gambar dibawah... jangan terconfuse ya yang baju biru tu bernama fatin filzah dan tak ada kena mengena antara kucing mahupun hamster... yang berbaju kelabu bermuka LOVE tu yang issuenya... dia nie la jawapan kepada teka-teki di atas. harap maklum. =)

muka harus disensoredkan atas permintaan tuan punya diri.


Err, sat2 nak promote blog dia dulu sebelum aku meneruskan agenda meluahkan rasa TERIMA KASIH aku kat dia satgi... WARbudakja'at. Silalah ke blog dia memang best...boleh follow kalau berminat.

Ok dah... nama penuh dia Wahidah Wassini binti Abdul Rahman... orang panggil Wah ja tapi tu la dia nie suka merendah diri tu yang dia suh orang panggil dia BeyonSEN (pronouncation beyonce)... dia nie budak baek yang selalu buat jahat... aku selalu lepak dengan dia. Cakap dengan dia memang best... =) hati yang tenang setenang air dalam sungai pun boleh jadi sederas air tejun. =) sejukkkk jerrr hati ni... lupa nak mention, Wah nie budak pandai... hari assignment critical thinking orang score 11, 12 ja... tang dia score 15... pandai kan.

Tu ja nak cita... owh alamak TERLUPA plak nak cakap TERIMA KASIH kat Wah... a'ah terima kasih sebab tadi teman aku yang sorang2 nie kat bilik tadi... TERIMA KASIH sebab tolong peringat aku jangan bukak pintu malam2 kalau ada orang ketuk pintu bilik aku... aku memang tak kesah pun dengan ayat hang tu, tambah2 aku dok sorang2 kan? lagilaaaaaa tak kisah... TERIMA KASIH sebab kutuk laptop toshi2*Toshiba aku tu ada sound speaker problem, yala laptop hang speakaer kuat tak payah headphone macam aku... TERIMA KASIH sebab cakap laptop aku hopeless sebab payah nak dapat internet, yala tak macam laptop compaq hang tu.. siap boleh pewit2*TWIT dengan doktor Faiz lagi kan... =). No hal lah.. TERIMA KASIH sebab tolong bagi warning kat aku jangan jawab kalau ada orang panggil nama aku malam2... memang TERIMA KASIH sangatlah Wah... aku memang terharu la sangat kan dengan sikap prihatin hang yang tak berbelah bahagi tu... yo yem gee, yo yem geee... terharu!!! tengok bilangan TERIMA KASIH aku yang kat atas tu dah la... sangat terharu kan... =)

p/s: tengok Wah aku sanggup turun ground floor semata-mata nak update dedicate special entry nie kat hang... terharu tak...?? =) hahaha... apa2 pun thanks lepak dengan aku tengok movie... enjoy lepak dengan hang. *ikhlas nieh. =D




Kalau suka WAH boleh like...^_^

8 ulasan:

war berkata...

tak boleh blah betol bab ' kalau suka wah boleh like ' tu. nasib baik sensored gambaq artiss taw. hakhak. okes sila study -__-

zana berkata...

War~

hahaha...artis hat tak fames =P...orait pa part tu kalau suka boleh like... saya suka anda, saya dah like...haha

fiena ♬ berkata...

bila nama aku nak masuk blog ang pulak ?

zana berkata...

~fiena

wowee, orang kaya sudi jengah blog I.. haha t aku cita sai ang lak.. =)

forever yours berkata...

saya pun nk jugak laaaa~ haha *tiba2

msredcheesecake berkata...

Ingat jawapan teka teki tu tuan punya blog...hahaa...

zana berkata...

forever yours aka mira~

wah, second request... teruja I... blink* hehe insyaALLAH.

zana berkata...

msred~

haha...tu la naseb bek jwpn dia bukan tuan blog nie... =P