Isnin, 3 Oktober 2011

saya dah balik =)

Last update 15september hari tu...humaiah, awat tak tunggu 15oktober baru hang hupdate?? biaq cukup sebulan teruih zana oiii...

Hok oloh, baru 19 hari tak hupdated tak cukup 20 hari lagi... lagipun you, I busylah dengan F.E. ala, takkan you tak tau F.E.?? ish final exam la... popular tau dia nie... semedang dok menghantui hidup2 student macam I nie.. bila nak hupdated blog ja, dia kata "tak payah dok gatai nak hupdated2 blog! study2! sapa suruh hang buat last minute study, tu pun ada hati nak hupdated blog... hakpetuihh!" lebih kurang macam tu dia cakap, tu yang tak sempat nak hupdated2 nie...

Hurmm, start cuti sem 29sept hari tu... habis2 ja paper law maxis yang menyeksakan aku tu... serius tak tipu paper tu harror,nightmare bagi student yang tak berapa nak cerdik walaupun hari2 telan kismis macam aku nie --" huh... tapi tak pa, aku redha... usaha aku usaha dah... la aku tawakal ja tunggu rezeki ALLAH nak bagi banyak mana kat aku... back to the topic... habih2 ja paper tu tak cakap banyak dah aku, posing sat dengan classmates aku tangkap gambaq terus balik bilik kemas barang... =) time tu memang heaven wa cakap sama lu... boleh cakap dari mula aku start packing barang mulut nie senyum memanjang tak henti kelebaran senyuman tu pun luar biasa dari selalu... sampai roomate aku yang fiqah tu nak meluat lah tengok aku senyum... hahaha


memang banyak benda nak cita... tapi next entry lak lah... kalau semua aku buh dalam satu entry sumpah banyak tak hengat... yang nie pun dah berjela panjang, padahal main point isi utama aku just nak cakap...

 i'm Home!!!

cik fien I dah hupdated belog... =)
 
terima kasih daun selasih >.<

2 ulasan:

fiena ♬ berkata...

deng deng deng , laa . style buat 2 skali terus , hang cekang !

zana berkata...

fien~

wohaaa...pasai aku x longgaq...haha...dlm otak mcm2 nk tulis wei... yg sempat post 2 ja... =P