Isnin, 24 Oktober 2011

Matluthfi junior...apakah?


Seyes comey... =) tengoklah sendiri... 


MATLUTHFI JUNIOR <=== Klik


Jumpa masa aku jalan2 kat google tadi. Err, keyword apa? jangan tanya sebab aku search menda lain. hehe.

Ermm, mana-mana orang pun cakap eun hyuk dengan matluthfi nak sama. =) me say the same things too... see the bibir dah la... haha

P/S:  nak cakap sikit ja. sapa2 yang follow aku tu kalau aku tak follow balik bagitau lah ye. =) sebab kadang2 tu bila aku nak track balik orang yang follow aku tak boleh sebab orang tu tak comment, tak shout kat shoutbox and bila aku buka profile dia pun Link blog tak dak... payah la aku nak follow blog tu balik. =)



14 ulasan:

Liyana Roslan berkata...

hah hah hang dok search apa kat google anis???? jeng3. ;p

zana berkata...

Liyana~

haippp! x baik dok buruk sangka na...haha.

aizamia3 berkata...

kehkehkeh.. tengok gambar tu terus ahkah senyum + gelak.. cute je nengoknye..

zana berkata...

aizamia~

kan2...muka dia nie da aura yang boleh buat orang gelak. =)

Liyana Roslan berkata...

eh mana tau. hang ni bukan boleh percaya. hahahhaahaha

zana berkata...

liyana~

amboih...how could you liyana.. we break up!

haha ;P

Pondok Usang berkata...

assalamualaikum.. salam sejahtera... =)

Lya Colours berkata...

herk first time tengok pasal matlufthi ni

zana berkata...

pondok~

waalaikummussalam... salam satu malaysia... hehe. =)

zana berkata...

Lya~

yaka? wah, kena tengok semua video matluthfi nie. best2, rugi kalau tak tengok. =)

Liyana Roslan berkata...

hey that's my line ! copycat. haha

zana berkata...

liyana~

haha...i know maa... but i can use too what??kata in relationship..sharing is caring..hahaha ;)

Liyana Roslan berkata...

aiyo geli. hahaha

zana berkata...

wekkk!

geli tapi mahu...hahaha