Ahad, 9 Oktober 2011

masa makin suntuk.



Masa makin suntuk... tapi aku?? dok men fb, tgk tv, blog... bajet diri tu dah cekang sangat la... aihhh.... dah la cakap pun dok errrmmm, aaaaa, errmmmm, aaaaaa, i mean, i mean, aaaaa..... -__-"

Fail! ahaks

Sejujurnya cakap... memang payah la nak buang tabiat suka buat kerja last minute aku nie... try la macam mana nak buat kerja 'early minute' tu tapi still akan end up LAST MINUTE jugak... hailo2...  alasan... hendak seribu daya tak nak seribu dalih... dah aa malas nak bising banyak... nak pi sembang dengan abang cermin hensem. =P

p/s : wish me luck this coming tuesday. =) muet speaking test... Thanks.

12 ulasan:

Addin berkata...

all the best for speaking test ! :)

zana berkata...

Addin~

Thanks 4 the wish addin. =)

Liyana Roslan berkata...

Takpa, aku rasa semua orang study last minute and that includes me ! Haha. Good luck baybeh! :DD

zana berkata...

liyana~

tau2..tak x syok...x syok....i dont like...huhu, ingat hari tu kita study last minute?gila tekanan.. =(

btw thanks...=) i'll try my best!

Lya Colours berkata...

goodluck !

zana berkata...

Lya~

thanks.. =)

Ana Farhana berkata...

ambk muet eh ?? goodluck !

zana berkata...

Ana~

yup...thanks. =)

Rehan Makhtar berkata...

hehe..tengok komen zana dekat karya saya..thanks anyway..tak tau nak tinggal jejak kat mana..comel blog zana..hehe..

zana berkata...

Rehan~

Waaa...terharu RM sudi jengah blog biasa2 saya nie... =D thanks ya...

Btw...ur welcome...tp mg cerita yg RM tulis semua best. =)

NADIAH MUHAMAD BASRI berkata...

gud luck yang...hehehe

zana berkata...

nadiah~


TQ~~ dear.. =)