Selasa, 3 Mei 2011

Ais Krim goreng??


mood : cheq lapaq...


Tadi masa lepak2 dengan pak cik google sembang2 minum air kopi buang seteko *hehe... terjumpa nieh...

-
-
-
-
-
-
-
-
-


uish...nampak cam sodapp...



 ya... saya budak jakun...(-_-")


Tapi betul tak pernah jumpah ais krim goreng... makan lagi laaaaa... kalau setakat ais krim kepit dengan roti tu pernah lah makan... hehe... 


Nampak sedap lak... macam mana orang tu goreng ais krim nie?? tak cair ka?? agak misteri... haha


Teringin lak nak makan... setakat kat area kedah nie memang aku tak pernah jumpa lagi... tak tau la kot2 ada... tapi aku ja yang tak tau kewujudan dia kan... nak buat cam na, yer la aku kan budak baik duduk umah ja... cece...


Ada sapa2 yang dah pernah makan?? kongsi2 la rasa dia cam na... pahit ka manis, sedap, payau, kelat, masin?? err, x dak rasa?? hehe


Tapi area Kolumpo sure banyakkan? cer citer cer citerrr...


p/s : agak pelik jugak la tadi... den search natang len yg keluar natang kat atas nu... yang musykil tu... natang yang den search tu jenis tayar kereta...tapi yang keluarnya ais krim goreng??? haha


Kalau suka boleh like...^_^

6 ulasan:

muhammad iqbal hakimi bin tahir berkata...

penah dengar tapi tak penah makan..cam best je =P

zana berkata...

IH ~

owh, yaka... tapi tu la... nampak macam best je kan... =D

anaiha yusof berkata...

ais goreng ni tak cair sedap3,mcm mkn roti aiskrim la tpi dia goreng heheheh :)

zana berkata...

ana ~

sedap??! nie yg teruja nak makan nie.. haha... tp tu la bila dia goreng haba dia kan panas cam na boleh x cair...? hehe

miss.Addin berkata...

wahh kat mana nak cari ek ? cam sedap ! :D nyumnyum

zana berkata...

miss.Addin~

nampak cam sedap kan?? tapi tu la saya pun x tau kat na boleh cari..huhu