Sabtu, 7 Mei 2011

Check kampus UiTM anda...!


mood : checking time...




Sapa2 yang dapat asasi atau diploma dekat UiTM boleh lah klik Link nie... =) Thanks to Anaiha Yusof sebab bagi link nie dekat saya... tidak sampai ke esok saya tak tau nak check dekat mana.

Saya dapat kampus Sungai Petani punya. UiTM Merbok... huhu... walaupun tak pasti nak ambik ke tidak Asasi Law nie tapi at least saya dah tau saya dapat kampus mana. Yang paling penting tak kira la saya pilih Matrik ka UiTM ka... dua2 dalam Kedah... hohoho... i like2... tak yah belajar jauh2. Lagi best tu UiTM Merbok dengan rumah saya teramatlah dekat... =) dekat macam setengah dah boleh sampai kalau naik kereta la... Alhamdulillah rezeki2...


Chewah... happy bajet macam komfem ja nak ambik Asasi Law tu padahal tak pilih lagi. Tengok2 dapat mimpi dari "kekasih hati" dia suruh ambik Matrik Sains... hah! baru tau. Tapi kalau situ pun tak pa. Matrik tu dekat Changlun ja. Walaupun jauh dari rumah tapi still dalam Kedah. =)

p/s : Mesti orang kata aku nie budak jakun aan... Yala suka sangat duduk dalam Kedah tu! cuba lah duduk jauh2 sikit beralam dengan orang negeri lain. Nie dak. Kedah jugak!... Hurmmm, dah rezeki dekat Kedah negeri kelahiran nak buat macam mana???
 p/s : agak2 sapalah "kekasih hati" tu kan.... =)

 Kalau suka boleh like...^_^

8 ulasan:

miss.Addin berkata...

good luck :) mana mana pun okay !

zana berkata...

Addin~

thanks!! =)

Tanpa Nama berkata...

kenapa laman web dia error tak boleh bukak ek ?

zana berkata...

~Anon

nie untuk yang mei 2011 punya kemasukan :)

hawanabilla berkata...

sma ar..
ngah knfius nk pi mtrik kdah @ asasi lw uitm mrbok...

zana berkata...

~hawa

pilih yang hawa rasa boleh buat. Make sure jangan salah pilih. Nanti menyesal. :)

Tanpa Nama berkata...

ouh tautak link untuk kemasukan jun 2012?

zana berkata...

cuba try tengok link nie..rasanya yang nie kot link untuk kemasukan 2012... :)

http://online.uitm.edu.my/keputusan_main.cfm

http://online.uitm.edu.my/surat_tawaran/nokp.cfm?id=S

kalau tak betul sorry la ya. :) good luck nanti dapat mana bagitau la dkkt saya. ;)