Ahad, 8 Mei 2011

To my Mak... =)



mood : makkkkk ^_^




Yes... matluthfi sapa la tak kenal kan... sangat sempoi dan genius... video nie aku dah tengok berpuloh-puloh kali tapi tak  pernah tak sengih nampak gigi sampai ke telinga setiap kali tengok... part 3.56 sampai habis aku rasa sangat sweet, lagu dia very very the touching ok... so, kali nie nak kongsi dengan my mak.=)


Sempena hari ibu, mak, mami, ummi, mama, emak apalagi ek??... ama, mimi, mom, mummy and others yang sekutu dengannya HaPPy MotheR's DaYS!! =) 

Viedo nie di tujukan khas untuk My Mak, walaupun  some of the content tu macam tak sesuai ja untuk aku... tapi part yang gerak sembahyang subuh tu memang la sangat kena toing toing kat batang hidung aku...hahaha.

Ya... mak walaupun anda garang suka suh picit kaki time zana tengah layan tenet... tapi tak pa lah zana redha mak redha...  hehe

walaupun kadang-kadang lawan cakap mak, tapi mak bagi gak apa yang zana nak... 

walaupun zana selalu merungut masa mak suh sereka baju keja mak tapi mak tak marah mak ungkit ja....haha just kidding... 

walaupun mak mulut cam bertih jagung suka cakap tapi bila sunyi2 tingat kat mak... *nie betul-betul jadi especially kat kak anis and abang =P ... 

walaupun mak suka marah dekat kadiaq ngan kidiaq tapi mak bagi jugak menatang dua ekor tu makan ikan, siap tolong rebus lagi satu periuk besar... 

walaupun mak suh kami adik beradik panggil mama tapi kami adik beradik liat, panggil gak mak sebabnya malas nak sebut dua suku kata....hehe... 

walaupun mak bengang kami order makanan kat mak malam-malam masa mak tengah  layan Si Capik tapi mak beli jugak... hehe...

Mak sorry sangat-sangat kami adik beradik suka nyusahkan mak, bagi mak nangis, suh mak masak macam-macam =D... mintak macam-macam but at the end melawan macam mana pun kami dengan mak. Kami sayang mak!

p/s : ada ja matluthfi buat video baru untuk hari mak tahun nie... tapi aku lebih suka yang tahun lepas punya... sebab ada part penyangkut baju tu... hahaha

syurga kami bawah tapak kaki mak kan??? how can we not obey you =)...  well sometimes we do... hehe
 
LINK video hari ibu matluthfi90 tahun nie. As usual... he got my attention. =)



Kalau suka boleh like...^_^

2 ulasan:

A i n n u r A f i f f a h berkata...

Happy mother's day ^^ hikhik. umm ,ain pun suka tgk video tuu :))

zana berkata...

ain~

yeyy... sama la kita..hehe =)