Ahad, 11 Disember 2011

Ceritera Pendek

anda semua cantik2 hari nie.... =) bodek tu harus. Haha


Ehem3... announcement3... =) 

Ada add benda baru kat tepi side bar tu... nampak2?? CERPEN BEST! erkkk... best la sangat kan... boleh la kalau setakat nak baca buat seronok2 release tension. Kalau nak kata boleh gelak terbahak-bahak pun dak gak kot... maybe hampa akan just sengih2 ja kot. *Asal statement aku macam puji cerpen sendiri ja nieh?? demm -_-" 

Abaikan... apa aku merepek kat atas tu... Kalau sudi boleh ler baca2 then komen kalau berkenan di hati... boleh klik tajuk cerpen tu kalau nak baca. =)

InsyaALLAH kalau ada cerita baru aku update lagi. Enjoyyy!

P/S : Tapi jangan harap tinggi2 sangat ya, cerita2 nie biasa2 ja... memang tak gempak pun. Aku tak pandai menulis tapi suka bercerita walaupun hakikatnya bakat tak dak. Tapi minat ada. Ok what?? =D


2 ulasan:

Munnafendy berkata...

waaa...kalau dh boleh menulis tu kira ada bakat la tu =)

zana berkata...

~Munna

hehe...thanks =)