Khamis, 17 November 2011

Insan bernama Kucing nanti aku rindu dia.

Esok nie dah nak balik merbok... =(  Hati nie berat gila nak balik... apa kes la kan? tinggal lagi satu sem ja kat sana tiba2 dok buat perangai tak mau balik pulak. Memang nak makan kaki la kan. Mengada tak kena gaya.

Sem dua banyak subjek... bila subjek banyak study kena banyak, bila study banyak usaha kena banyak, bila usaha banyak tenaga digunakan pun banyak, bila tenaga banyak digunakan makan pun kena banyak, bila makan banyak perut kenyang banyak, bila perut kenyang banyak tidor pun banyak, bila tidor banyak tenaga dihasilkan banyak, bila tenaga dihasilkan banyak movie nak ditengok pun banyak!

Nampak kaitannya??? hehe...

myhandwrittingcikgusejarahakucakaptulisanakutulisanbudakpandai....keh3...seriuslawak. 

TULISAN boleh cerminkan kepandaian seseorang tu ka? setahu aku tulisan mencerminkan keperibadian seseorang... =)

 Nanti balik sana tak da dah yang nak teman aku masa update blog... huhu

 Walaupun function dia tak lebih sebagai penyemak meja aku... tapi aku tak kesah. 'Lapang' hati rasa. =)

 Aku bersengkang mata update, dia bersenang lenang tidoq... pun aku tak kesah... nanti aku rindu... * tiba2 syahdu ja rasa...isk isk isk...

 Sayang gila kat dia nie... serius cakap kalau dia tak da mau tunggang terbalik satu umah. =) pengarang jantung family aku nie.
Geram aku tengok dia nie... Eiii, geram! geram! rasa nak gigit2 ja... tapi geli la plak. Badan berbulu tak lalu nak gigit

Buat teruk boleh aku nie, bukannya tak leh jumpa langsung... mengada! so what... dah aku sayang nak buat macam mana... Alahai, sat nya cuti, tiba2 dah start sem 2 pulak. Doa2 la kan aku kat sana biar sem 2 nie lebih baik dari sem 1... janganlah aku jadi malas macam masa sem 1. (-__-")

P/S : Baru teringat... budak2 second intake masuk semalam. =) Welcome to UiTM merbok!

10 ulasan:

Hanis Nizam berkata...

Ya Allah . Comelnye , lidah sampai terjelir tu . Nak peluk dia . Hihi

zana berkata...

~Hanis

hehe, tq2...boleh2 peluk la dia nie wangi bau macam baby... =) kompem suka.

Lya Colours berkata...

selamat kembali ke kampus dan meneruskan pelajaran anda. =)

Azzah berkata...

kucing kalau lidah terjelir tu tanda bahagia..:)

zana berkata...

~Lya

thanks vely2 much, hehe... =)

zana berkata...

~Azzah

ye ke kak?? 1st time dengar.. huhu. Saya plak rasa bhgia bila akak cakap cam tu.. XD

msredcheesecake berkata...

Bestnya berblogging ada yg teman, hhee... Biarlah berbulu pun, janji kiut...

zana berkata...

~Msred

hehe...betul2 janji kiut =)

puanbee berkata...

comel kucing2nya .. semua banyak ye haha bagus tu :)

zana berkata...

~puanbee

hehe... tu la thanks =)