Sabtu, 23 April 2011

Kena kapak hidup2...??


Malam semalam aku mimpi.....

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-








Sumpah menakutkan! lepas terjaga badan terus berpeluh-peluh... memang takut gila. Sampaikan nak check tingkap tu pun aku dah rasa was-was... takut woi! takut! buatnya terjongoi kepala sapa2 kot tingkap tu tak meroyan aku? alahai...


Lepas terjaga tu memang tak leh nak sleep-sleep dah. Padahal baru pukul 4.30 pagi.  Dek penangan 'mimpi' tu aku terus bangun check family aku yang len... check semua tingkap pintu kunci ka dak... yang syok tu. Semua orang relax ja dok pejam mata. Aku sorang ja dok panik. Hehhh.


Dalam banyak-banyak mimpi... awat la aku tak mimpi benda-benda yang ceria-ceria sikit macam kat bawah nie ka???

-
-
-
-
-
-
-
-
-




Kan comey tu???? hati pun tenang sikit... hayyy...


Tak pernah-pernah mimpi benda pelik-pelik sebelum nie... (--") tiba-tiba malam semalam... boleh pulak mimpi orang pegang kapak pecah masuk umah aku pastu kena kapak hidup-hidup! kerja gila..! Adoii... mintak dijauhkanlah benda pelik-pelik jadi kat family aku dengan kawan-kawan aku, sedara aku semua, jiran-jiran... pendek kata semua lah!!



p/s : tak tidoq dah aku lepas tu... hahaha... bangun2 terus mandi kul 4.30 pagi tu... gila awai kottt.



Kalau pelik boleh like... ^_^

8 ulasan:

NURUL ASYIKIN berkata...

amboih!!extreme sangat aih mimpi ang..! HAHA.."P

zana berkata...

weh...ang tau x pa... serius rasa mcm real msa mimpi tu...seb bek aku tough....hahaha ;p

CreativColor berkata...

salam... blogwalking sambil membaca...

zana berkata...

creativ color~

w'slm... tQ..=D

aizamia3 berkata...

mimpi yang eem.. takpelah.. tak mimpi pun takpelah.. hehehe..


psstt: boleh tak buat popup comment senang skit, word verification tu pun buangkan jelah..

zana berkata...

aizamia93~

x pyh mimpi yg nie mimpi yg lenn..=P


psstt : bisa diatur...hehe

shark berkata...

seram btuil mimpi tu...
harap2 x terjadi mlm berikutnyer..

zana berkata...

shark~

mlm berikutnya x mimpi dh...hehe, mimpi benda yg indah2 lak. =D