Sabtu, 9 April 2011

Suara mamat nie memang HOT!

Aku layan jugak k-pop nie... minat pun minat jugak... tapi tak fanatik sangat... sebab mostly aku suka lagu depa ja, penyanyi dia aku kureng berminat sikit...


*chewah, yer la tuuuuu kureng berminat... padahal kul 2.30ptg sibuk suh bukak astro 750 pasai nak tengok K-pop hitz! Hipokrit!


Ok bukan tu persoalannya. Salunya aku tengok group yang memang aku minat dan pernah dengar lagu depa. Group baru aku macam kondem sikit. Kejam kan aku... haha... tapikan hari tu. Adik aku nak jugak dengar lagu group nie. Aku kan kakak yang BAIK, aku pun ok kan jer la...


Sekali dengar suara mamat nie... "Woi2, sapa dia nie??"


"Yang tukang rappin nie." aku tunjuk kat adik aku. *rappin tu rapper la, tukang rap. bahasa aku besala... haha


Adik aku punya hampeh, aku cakap tukang rappin ja automatik dia cakap "Owh, tu GD leader depa..." aku yang buta K-pop nie pun caya la petak2 kat dia.


Sekali search kat pak cik google, keluar gambar orang len. Aku pun pelik bin ajaib dah... takkan make up extreme sangat sampai muka boleh ubah bentuk?? last2...


SALAH orang la minah oii... yang aku tunjuk tu bukannya G-Dragon tu! aku tunjuk Choi Seung Hyun  a.k.a. TOP! bengang sat la dengan minah nie... hampeh, kata K-pop Kipas Susah Mati? bagi information kat aku pun wrong person. amende?


Alahai, naseb bek la pak cik google ada tidak sampai kesudah aku salah admire orang...


Suara mamat nie sangat unik bagi aku. Memang lain dari yang lain. Kalau sekali dengar memang tau dah kata tu suara dia. Sangat hot! macam ayam kfc tu... haha


Rupa tu ada la... rupa gangster, hat brutal... muka ganas2 tu... dia la. Hehe... maksud aku muka dia ganteng la bak kata orang indon. Tak da la muka jambu2 nie. Memang muka maskulin macam abang muscle kental2 tu...


Kan aku dah kata, muka stok ganas2 tu... mata dia lagi laaa... tajam semacam... tapi hensem... haha


 Yang nie lagiiiiiiii laaa... dah macam ketua mafia aku tengok.


Yang nie cool... i like.


Yang nie ja pun yang aku rasa habis jambu... hahaha, yang len muka brutal habis. Tapi still hensem la. Yang nie pun sebab ada bear tu... kalau tak bear tu... tak dak la muka jambu.



Dia dalam Group Big Bang nie pun sebagai rapper jugak, bukan GD tu sorang ja.  Beat boxer pun dia jugak. Tapi  rap ala TOP lagi unik dari GD sebab suara ala2 berat sikit... hurmm, senang kata lagi unik. Tu aku la yang rasa, orang len teman tak tau.





Gratisan Musik


Nie aku bubuh lagu beautiful hangover tu, cuba dengar tengok... kalau suara yang macho2, maskulin semacam tu dia la... =P


Aku suka dengar lagu beautiful hangover nie pun part dia rap ja... yang len ok la... tang dia jadi excited sat...


pink colour! haha...

♥ omgosh, when i heard a first time TOP voice, i fall in love. ; )
 
Kalau best boleh like...^_^

4 ulasan:

Ninanis berkata...

wei..jgn slhkan aku pulak....kwn aku yg kta dia tu G-Dragon..aku pun jugak caya kt kwn aku tu petak2.. =P

zana berkata...

caih... ya la tu... nk slhkn kawan hg lak... naseb bek aku search sndiri... tidak.... haha XD

Ninanis berkata...

kalo hg x cri,apa yg bakal berlaku?? =P

zana berkata...

blur...

sayang.... kau tipu tipu tipu aku...!

haha=P