Rabu, 27 April 2011

My Life’s Story Blog First Giveaway


mood : GA? Gangster AU?? no2 Giveaway maa...


~boleh ja klik pic kat bawah nie kalau nak join~


Tuan blog cakap nie header baru... dia tipu aku, aku tipu orang la...tapi betul la nie header baru header lama kat bawah. sayang kau tipu tipu tipu aku! erkk... ok back to bussiness...



Sejujurnya... awok suke yang baru lagi... yang lame pun lawo jugok tapi awok kenan yang baru... lagi ceria... awok dah khabor awok nak kaler pink bukan koko! erkkk...


*diri ini memang suka melalut harap maaf.


Ok... entry bodek yer? hehe... nie bukan bodek nie jujur... penilaian dibuat berdasarkan mata kasar. Sebabnya mata lembut tak ada... jadi mata kasar pun kira ok la... *chewah bajet macam aku plak penganjurnya.


1. Blog nie ceria sebab ada banyak kaler and ada pelangi petang! dan cik zana (aku la tu) suka benda yang warna-warni sebab ianya menarik perhatian. Cik zana follow dulu blog cik my baru baca dia punya syarat GA secara detail. Kui3...

2. Blog nie ada shoutmix yang ada muka orang dengan rabbit putih yang comel! sangat cantik menarik tertarik untuk mengomen bila melihatnya.

3. Spek yang cik my pakai dalam header tu sangat cool. Cik zana berkenan tengok nak order satu boleh? kat mana beli?

4. Dekat status online blog cik my tulis '6 orang sedang curi-curi baca..0_o' ala, tak best la cam nie. ingatkan cik my dah halalkan. Cik zana punya bahu kiri dah senget sebelah sebab dah curi-curi baca 3 4 kali.

5. follower dia 600++... meh la banyakkan lagi follower blog dia, supaya cik my nanti rajin buat GA untuk kita2 semua... ^_^


ok... dah cukup kot? orang len punya pendek cik nonet ja tengok... cik zana punya entry kalau panjang2 cik my blacklist plak sebab dia nak entri yang simple dan padat. =)


p/s : berkat cik aizamia3 yang gigih tag cik zana la, baru cik zana tau GA nie wujud. Thanks. =)


Nak tag cik nurul dan cik tieha


3 ulasan:

mynameismy berkata...

Entry anda sedang diadili...0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

mynameismy berkata...

Entry anda sedang diadili..0_o

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/05/masa-untuk-mengadili-entry-entry.html

zana berkata...

cik my~


=) thanks...!